Musiccabinet update 7.20 -> 7.21b Share problem

Artist radio, genre radio & related artists. A Subsonic server for music nerds.

Moderator: moderators

Re: Musiccabinet update 7.20 -> 7.21b Share problem

Postby hakko » Tue Mar 26, 2013 8:28 pm

If it doesn't work, can you check the HTML source of the page where the shared tracks should be playing?

Make sure it says:
Code: Select all
list[0] = {
file: "/stream?mfId=XXXXXX&player=YY",


and not
Code: Select all
list[0] = {
file: "/stream?mfId=XXXXXX&player=YY",


notice the & substitution, that was the error stopping it from working. (sorry about that, btw)
MusicCabinet developer
hakko
 
Posts: 1416
Joined: Tue Apr 17, 2012 7:05 pm
Location: Sweden

Re: Musiccabinet update 7.20 -> 7.21b Share problem

Postby Boutros » Tue Mar 26, 2013 8:35 pm

Thanks hakko, but it seems to be working now - I sent the share I created most recently (after deleting the pre-existing "guest" account) to a couple of friends, and they were both able to play it.
Boutros
 
Posts: 113
Joined: Mon Jun 06, 2011 6:09 pm

Re: Musiccabinet update 7.20 -> 7.21b Share problem

Postby Boutros » Fri Mar 29, 2013 2:43 pm

hakko wrote:Yeah the album art doesn't work because it's referencing embedded album art from the .mp3s. But that's an issue for another day.


Just out of curiosity, does SS/MC not pick up folder.jpg files that Windows (in its infinite wisdom) has turned into hidden/system files? I meticulously place a folder.jpg file in every album folder I have, and also embed it in the .mp3s, but I'm finding that when I navigate to the folders the folder.jpg files have disappeared.

If so, do you recommend replacing the folder.jpg files with cover.jpg or something?

I have no problem with album art showing up in MC, but would love it if it could be displayed in the share links as well (specifically, I liked the thumbnail that used to be generated on Facebook when I'd share a link).
Boutros
 
Posts: 113
Joined: Mon Jun 06, 2011 6:09 pm

Re: Musiccabinet update 7.20 -> 7.21b Share problem

Postby AJLeibengeist » Thu Nov 07, 2013 1:13 am

I just got the same error #2032 today. I tried recreating the share to no solution, but I found there was an extra hyphen next to the song name in the file and the meta info (-Mesh...). I renamed the song and fixed the tag. Refreshed the directory and re did the share and it works now.
User avatar
AJLeibengeist
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 11, 2012 6:06 am

Previous

Return to MusicCabinet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests