Odd local forwarding problem

Need help? Post your questions here.

Moderator: moderators

Odd local forwarding problem

Postby calismoonelf » Mon Aug 27, 2018 1:29 am

I'm running my SS on Openmediavault.It has worked fine until recently. I installed Docker and a MyMedia image so I could play my music on my Alexa systems. Since doing that, going to my xxxxx.subsonic.org address from within my LAN, it direts to 172.17.0.1 instead of the proper server. I have since uninstalled MyMedia and Docker. The problem is the still present. No settings in the router have changed.

Any thoughts? Thanks.

Calis
User avatar
calismoonelf
 
Posts: 8
Joined: Sun Mar 08, 2015 6:11 am

Re: Odd local forwarding problem

Postby toolman » Mon Aug 27, 2018 3:45 pm

If you don't have a seperate DHCP / DNS-server running than your router is the DHCP/DNS-server.
Since the router resolves the name to a wrong ip number I would check the settings in the router.
You could also try rebooting your router.
toolman
 
Posts: 534
Joined: Fri Dec 11, 2009 4:18 pm
Location: Netherlands

Re: Odd local forwarding problem

Postby djfarrell » Sat Nov 09, 2019 5:50 am

Try using '--net=host' in the docker invocation and if your router supports it add the 172.blah address as a network routed to your server host. Also, ensure ip forwardng is enabled, should be tho' since I think Docker does that.
djfarrell
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 08, 2019 5:18 pm


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests