Can i use apache?

Need help? Post your questions here.

Moderator: moderators

Can i use apache?

Postby hmz » Sun Mar 19, 2006 10:54 pm

Hi Can i use apache for subsonic?
hmz
 

Postby sindre_mehus » Mon Mar 20, 2006 6:28 am

You can't run Subsonic on Apache alone, but it is possible to have both Apache and Tomcat installed and connected (so that the Apache server forwards requests to Tomcat).

See for instance http://tomcat.apache.org/connectors-doc/howto/apache.html.
User avatar
sindre_mehus
 
Posts: 1955
Joined: Tue Nov 29, 2005 6:19 pm
Location: Oslo, Norway


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests