help with android client

Need help? Post your questions here.

Moderator: moderators

Postby GJ51 » Fri May 27, 2011 12:31 am

Iwould try to setup the phone with the external IP:port# to see if it's just the redirect service that hasn't been updated yet. Did you Go to Settings/Network and resend the servername.subsonic.org info? Also, did you verify that the phone is working on other SS sites, such as the demo site?
Gary J

http://bios-mods.com
http://www.maplegrovepartners.com
http://theaverageguy.tv/category/tagpodcasts/cyberfrontiers/
User avatar
GJ51
 
Posts: 3492
Joined: Wed Oct 20, 2010 11:58 pm
Location: Western New York

Postby DrClaw » Fri May 27, 2011 1:23 am

okay, so apparetnly I can't connect to my own server at all through my android's 3g. But I CAN connect to the test server. I dont see any "resend" button, but it does say "Status: mhersch.subsonic.org responded successfully."

Basically:

-Port 8079 opened and verified through canyouseeme
-can connect to test server
-cannot connect my server on my phone via android client OR html
-my friend was able to connect via html from an outside network
- subsonic was working fine until I physically relocated the router
DrClaw
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 04, 2011 7:14 pm

Postby GJ51 » Fri May 27, 2011 2:09 am

I can get to your login page. If you pm creds I'll test with my phone if you like. I'd suggest clearing and reentering the site in the Android app.

You might also consider a router reboot.
Gary J

http://bios-mods.com
http://www.maplegrovepartners.com
http://theaverageguy.tv/category/tagpodcasts/cyberfrontiers/
User avatar
GJ51
 
Posts: 3492
Joined: Wed Oct 20, 2010 11:58 pm
Location: Western New York

Previous

Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests