Help this Subsonic/Tomcat NOOB...

Need help? Post your questions here.

Moderator: moderators

Help this Subsonic/Tomcat NOOB...

Postby bishop1073 » Sun May 13, 2007 1:45 pm

Hi-
I have just recently started using subsonic on My Ubuntu box and absolutely love it. Last night I ran into an issue that I can't figure out (likely because I am so new at this.) Everything had been running just great for about 3 days now. I decided to reboot my machine last night. After rebooting, I went to another computer so I could login to subsonic and stream some music at my house. Well, I was unable to pull up the page (http://localhost/subsonic.) In gave me the message:

"Internet Explorer cannot display the webpage"

So next, I tried accessing the root directory (http://localhost/) and I get the same result.

I checked, and it says that tomcat is running. I am lost can anyone please help me. I will give you any additional info you need but you will likely have to tell me how to retieve it as I am still getting use to linux.

Thanks for the quick replies

Chris
bishop1073
 
Posts: 1
Joined: Sun May 13, 2007 1:34 pm

Postby GHOSTRIDER » Mon May 14, 2007 3:17 pm

I think the URL still needs the port number,
even when accessing Subsonic on the local network
by default Tomcat uses port 8080
so your URL should be
http://localhost:8080/subsonic/index.view
(unless you changed the port to some other)

Hope this helps..
G
Image
User avatar
GHOSTRIDER
 
Posts: 12
Joined: Sun Apr 08, 2007 4:01 am
Location: New York, NY

Postby signor » Tue May 15, 2007 3:10 am

You can create an apache tomcat connector in apache's httpd config which forwards requests on port 80 on to tomcat. This gets rid of the need to type the port number.

Documentation here:
http://tomcat.apache.org/connectors-doc/
signor
 
Posts: 2
Joined: Fri May 11, 2007 11:49 pm


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests