Automatic media library scanning Bug?

Announcements and discussion of new releases.

Moderator: moderators

Automatic media library scanning Bug?

Postby toolman » Wed Nov 29, 2017 6:09 pm

Hi.
I've been saving my Subsonic logfiles for some days and I noticed something strange.
I've set library scanning to once every 60 days because I don't have that many changes in my library anymore.
But it seems that Subsonic doesn't agree to that because without anyone changing anything in the settings Subsonic just adjusts it every 2 or 3 days or so,
I know that noone changed anything for sure, because I'm the only user with admin-rights.

[2017-11-20 04:32:03,270] INFO MediaScannerService - Automatic media library scanning scheduled to run every 60 day(s), starting at Tue Nov 21 03:00:00 CET 2017
[2017-11-22 04:32:04,834] INFO MediaScannerService - Automatic media library scanning scheduled to run every 60 day(s), starting at Thu Nov 23 03:00:00 CET 2017
[2017-11-24 04:31:54,281] INFO MediaScannerService - Automatic media library scanning scheduled to run every 60 day(s), starting at Sat Nov 25 03:00:00 CET 2017
[2017-11-27 04:31:44,644] INFO MediaScannerService - Automatic media library scanning scheduled to run every 60 day(s), starting at Tue Nov 28 03:00:00 CET 2017
[2017-11-29 11:57:36,971] INFO MediaScannerService - Automatic media library scanning scheduled to run every 60 day(s), starting at Thu Nov 30 03:00:00 CET 2017

Anyone else noticed this?
toolman
 
Posts: 516
Joined: Fri Dec 11, 2009 4:18 pm
Location: Netherlands

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests