Reset Network Status Information

General discussions.

Moderator: moderators

Reset Network Status Information

Postby bcrivers » Mon Jun 27, 2016 6:19 pm

Anyone know how to reset the Network Status data? I would like to reset all my users to zero. This way I can get a better idea of who is still using my server. I want to cleanup some accounts.
bcrivers
 
Posts: 23
Joined: Sun Aug 28, 2011 10:20 pm

Re: Reset Network Status Information

Postby helmut » Sun Oct 16, 2016 8:12 am

Hello

got the same problem. Maybe someone found out how to reset that information.

BR
helmut
helmut
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 16, 2016 8:09 am


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests