Page 2 of 2

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 5:48 pm
by kapz
Just wanted to notify anyone following this thread. New search index folders were added by Subsonic v4.2 and needed to be copied back to non-volatile memory.

I update subsonic_copy_from_memory.sh file in scripts04.zip. (/var/subsonic/data/lucene/ has three sub directories). Bold lines were added...

####################
# Copy data files
####################
DIRFROM="/var/subsonic/data"
DIRTO="/boot/subsonic/data"

if [ -d $DIRFROM ]
then
# If the destination folder doesn't exist, create it
if [ ! -d $DIRTO/db ]
then
logger -s "### $DIRTO/db was not found...creating ###"
mkdir -p $DIRTO/db
fi

# If the destination folder doesn't exist, create it
if [ ! -d $DIRTO/lucene ]
then
logger -s "### $DIRTO/lucene was not found...creating ###"
mkdir -p $DIRTO/lucene
fi


echo "### Copy Subsonic From Memory ###"
cp -Rv $DIRFROM/db/* $DIRTO/db/
cp -Rv $DIRFROM/lucene/* $DIRTO/lucene/
cp -v $DIRFROM/* $DIRTO/

sleep 3
fi

PostPosted: Wed Jan 12, 2011 10:32 pm
by kapz
I have updated the transcode02.zip file in the original post. This updates ffmpeg to version 0.6.1 for use with the video transcoding support of Subsonic v4.3.

Check out this thread if you have issues with multi-channel audio on mp4 > flv transcoding.

I use the following for my mp4 > flv string:
Code: Select all
ffmpeg -v 0 -ss %o -async 1 -i %s -f flv -b %bk -s %wx%h -acodec copy -

PostPosted: Thu Feb 24, 2011 9:26 pm
by kapz
Oops, fixed the first line in the "Just Get It Working..."