Reinstall on new server, partly not working

A little external engine to register users in Subsonic

Moderator: moderators

Reinstall on new server, partly not working

Postby gurutech » Sat Dec 29, 2012 9:30 pm

I just moved my MadSonic installation over to a new server (now "virtual"), and for the most part, everything is working.

The only part that is currently NOT working is the Subsonic "Signature" component.

At first, I was getting errors "Cannot connect to database, invalid username and/or password", so I fixed that in the signature.php and config.php files. Now I do not get that error, but I do get a "blank" screen, instead of the signature's *.png file.

Any ideas what I could be missing here? I've double-checked and changed the admin password as well as the MySQL admin password to what is indicated in the two php files.

I've verified that the ./signatures folder has 777 permissions and the *.png files do as well. the *.php files have 755 permissions.
Image
gurutech
 
Posts: 492
Joined: Sun Jan 15, 2012 9:56 pm

Re: Reinstall on new server, partly not working

Postby gurutech » Mon Dec 31, 2012 8:14 pm

OK, so after some more troubleshooting, the issues seems to be with the .htaccess file, cURL, or GD. The .htaccess file is the same one that I copied over from the other server, so it should work fine. Rewrite Engine is ON.

cURL and GD are both installed and enabled on the new server, so not sure why I'm just getting a blank screen.

If I rename the file to .jpg, the image will show up, but no text overlapped on top. If I change the .htaccess file to rewrite jpg instead of .png, now it won't show jpg files (but will show png files, with no overlay). I have changed this back.

Any ideas on what to look for at this point? I'm running Centos 6.3, if that helps.
Image
gurutech
 
Posts: 492
Joined: Sun Jan 15, 2012 9:56 pm

Re: Reinstall on new server, partly not working

Postby gurutech » Mon Dec 31, 2012 8:48 pm

Got it working again... not sure why this was a problem, but entering the IP address of my server, instead of the hostname, took card of it.
Image
gurutech
 
Posts: 492
Joined: Sun Jan 15, 2012 9:56 pm


Return to Subsonic Registration Engine

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests