Add a single song to the playlist?

Got an idea? Missing something? Post your feature request here.

Moderator: moderators

Add a single song to the playlist?

Postby Tekzel » Wed Jan 03, 2007 5:56 am

Maybe im missing something obvious but tonight I wanted to add just a single song from an album to the playlist when I made a discovery. I couldnt. There is an "add all" link at the top, but no "add" button next to the songs. Theres a play, but I didnt want to replace my whole playlist with that one song, I wanted to add it at the bottom.

Am I missing something?

Oh and this thing ROCKS. Thank you so much for an amazing piece of work!
Tekzel
 
Posts: 31
Joined: Wed Jan 03, 2007 5:51 am

There is already buttons for that.

Postby kdid » Wed Jan 03, 2007 9:45 am

On my rocket there is three graphical buttons leading each song / album / artist name.

- A Play button to replace the playlist with this one song / album / artist.
- A [+] button to add this song / album / artist to the end of the playlist.
- A [D] button to download this song / album / artist. (You need to have that right setup for each user.)

So I do not understand the problem you have. I am using the 2.9 version, but I belive this functionality must have been in there from the earliest version of the software.

Maybe you just have started using the software and have not yet discovered these buttons yet.
-- kdid
kdid
 
Posts: 131
Joined: Tue Jan 02, 2007 11:17 am

Re: There is already buttons for that.

Postby Tekzel » Wed Jan 03, 2007 2:18 pm

[quote="kdid"]- A [+] button to add this song / album / artist to the end of the playlist.
[quote]

Well, yea, I have just started using this software, but I am a professional geek so I am good at figuring things out. :)

But, this is odd. I am at work now, I checked here (using firefox at home and work, both the same version) and there is a + next to the song names. At home, however, there is no plus, it just has the other 2, the play and D for download buttons. Thanks for making me look here at work, now I know something wierd is going on at home.
Tekzel
 
Posts: 31
Joined: Wed Jan 03, 2007 5:51 am

Postby Tekzel » Thu Jan 04, 2007 1:05 am

Sure enough, I got home and checked and ALL the pluses were missing. Fiddled around a little and found that the problem was caused by the Firefox extension Ad-block Plus. I just told it to ignore my entire server since I'm not one to send myself a bunch of ads and all is well.
Tekzel
 
Posts: 31
Joined: Wed Jan 03, 2007 5:51 am


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests