Not Finding Media

Need help? Post your questions here.

Moderator: moderators

Not Finding Media

Postby am0nrahx » Thu Jul 12, 2018 3:10 pm

<-------------------------Subsonic Help Request---------------------->
Problem Description: Subsonic scans for files, but none are listed. It will scan every file but not display them in the library.
Troubleshooting Steps: I've restarted the service, double checked my fstab mount, changed user access on the mounted directory. Nothing.
Playback Application and version: Web
Subsonic Version: 6.1.3 (build e408c9) – October 31, 2017
Server Version: jetty-6.1.x, java 1.8.0_171, HSQLDB, Linux (96.8 MB / 145.0 MB)
Hardware Platform: Ubuntu 18 VM (Running on Intel i5, 20GB RAM, 256GB SSD) 1GB RAM allocated to VM, 5GB VHDD.
Java Memory Limit: ?
Problem Filename: All
Output from ffmpeg -i: ?
Last ten log file lines:
Code: Select all
[7/12/18 2:59:01 PM UTC]   INFO   HsqlDaoHelper   Checking database schema.
[7/12/18 2:59:02 PM UTC]   INFO   HsqlDaoHelper   Done checking database schema.
[7/12/18 2:59:03 PM UTC]   INFO   SettingsService   Java: 1.8.0_171, OS: Linux
[7/12/18 2:59:03 PM UTC]   INFO   VersionService   Resolved local Subsonic version to: 6.1.3
[7/12/18 2:59:03 PM UTC]   INFO   PlayerDao   Deleted 1 player(s) that haven't been used after Sun May 13 14:59:03 UTC 2018
[7/12/18 2:59:03 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Automatic media library scanning scheduled to run every 1 day(s), starting at Fri Jul 13 03:00:00 UTC 2018
[7/12/18 2:59:04 PM UTC]   INFO   UPnPService   Starting UPnP service...
[7/12/18 2:59:04 PM UTC]   INFO   PodcastService   Automatic Podcast update scheduled to run every 24 hour(s), starting at Thu Jul 12 15:04:04 UTC 2018
[7/12/18 2:59:04 PM UTC]   INFO   UPnPService   Disabling UPnP/DLNA media server
[7/12/18 2:59:04 PM UTC]   INFO   UPnPService   Starting UPnP service - Done!
[7/12/18 2:59:10 PM UTC]   INFO   BootstrapVerificationFilter   Servlet container: jetty-6.1.x
[7/12/18 2:59:14 PM UTC]   WARN   NetworkService   No UPnP router found.
[7/12/18 2:59:17 PM UTC]   INFO   PlayerDao   Created player 5.
[7/12/18 2:59:17 PM UTC]   INFO   VersionService   Resolved latest Subsonic final version to: 6.1.3
[7/12/18 2:59:17 PM UTC]   INFO   VersionService   Resolved latest Subsonic beta version to: 6.1.beta2
[7/12/18 2:59:31 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Starting to scan media library.
[7/12/18 2:59:33 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 250 entries.
[7/12/18 2:59:34 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 500 entries.
[7/12/18 2:59:35 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 750 entries.
[7/12/18 2:59:36 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 1000 entries.
[7/12/18 2:59:37 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 1250 entries.
[7/12/18 2:59:37 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 1500 entries.
[7/12/18 2:59:38 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 1750 entries.
[7/12/18 2:59:39 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 2000 entries.
[7/12/18 2:59:39 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 2250 entries.
[7/12/18 2:59:40 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 2500 entries.
[7/12/18 2:59:40 PM UTC]   INFO   MediaScannerService   Scanned media library with 2750 entries.

<-------------------------Subsonic Help Request---------------------->
am0nrahx
 
Posts: 9
Joined: Fri Oct 20, 2017 7:45 pm

Re: Not Finding Media

Postby am0nrahx » Thu Jul 12, 2018 11:31 pm

New development, still can't see my files and now I got this.

Code: Select all
HTTP ERROR: 503
SERVICE_UNAVAILABLE
RequestURI=/index.view

Powered by jetty://
am0nrahx
 
Posts: 9
Joined: Fri Oct 20, 2017 7:45 pm

Re: Not Finding Media

Postby am0nrahx » Fri Jul 13, 2018 3:19 am

Disregard, I figured it out.
am0nrahx
 
Posts: 9
Joined: Fri Oct 20, 2017 7:45 pm

Re: Not Finding Media

Postby blueturtles » Fri Jul 13, 2018 1:59 pm

Can you share how you figured it out? Other people might find it helpful sometime in the future.

Sent from my SM-G920V using Tapatalk
User avatar
blueturtles
 
Posts: 51
Joined: Thu Nov 04, 2010 10:40 pm

Re: Not Finding Media

Postby am0nrahx » Fri Jul 13, 2018 2:03 pm

Wish I knew, I added the "rw" option for my fstab line and actually setup the server from scratch again and it was magically working.
am0nrahx
 
Posts: 9
Joined: Fri Oct 20, 2017 7:45 pm


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests