Problem with Library on Android Auto

Alternative Android Client for Subsonic

Moderators: daneren2005, moderators

Problem with Library on Android Auto

Postby otis_bartleh » Mon Aug 06, 2018 10:52 pm

Using DSub on Android Auto, I am now, since the last update dated July 29, 2018, unable to access my library from within Android Auto. It used to work (although I often had to refresh my Library from within regular DSub to get all the Artists to show up in Android Auto DSub), but now, when I go into my Library, I can get to the Artist list, but when I select an artist, it flashes back to the Now Playing Screen if plugged in to my car, or just immediately closes down Android Auto if I am not plugged in to my car. So the only way I am able to select an artist is to open my phone, go into Dsub (outside of Android Auto), and queue up the artist, album, or song, and THEN DSub within Android Auto will play what I selected.

I have cleared caches for Android Auto and DSub, cleared data for both, restarted, yet the problem still persists. I REALLY hope this can get fixed, as DSub has been my primary player for years, and I use it in my car with Android Auto all the time.

I have Subsonic Server version 6.1.3 installed. Is anyone else seeing this behavior?
otis_bartleh
 
Posts: 45
Joined: Tue Jan 25, 2011 7:20 pm
Location: Martinez, CA

Re: Problem with Library on Android Auto

Postby otis_bartleh » Mon Aug 06, 2018 11:04 pm

I found the DSub Github page and reported this there too, but still wondering if anyone has seen this or has found a solution?
otis_bartleh
 
Posts: 45
Joined: Tue Jan 25, 2011 7:20 pm
Location: Martinez, CA

Re: Problem with Library on Android Auto

Postby daneren2005 » Mon Aug 20, 2018 8:26 pm

I have a fix in https://github.com/daneren2005/Subsonic/issues/872 but haven't posted it to the Play Store yet
Developer of DSub for Android
daneren2005
 
Posts: 1704
Joined: Fri Jul 06, 2012 7:52 pm

Re: Problem with Library on Android Auto

Postby otis_bartleh » Wed Aug 22, 2018 5:11 pm

daneren2005 wrote:I have a fix in https://github.com/daneren2005/Subsonic/issues/872 but haven't posted it to the Play Store yet


Sorry for the late response, posted on Github too, been out of town with family. The fix appears to be working great, and is SOOO appreciated!!! Thanks man !! :D :D
otis_bartleh
 
Posts: 45
Joined: Tue Jan 25, 2011 7:20 pm
Location: Martinez, CA


Return to DSub for Android

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest