subsonic does not start

General discussions.

Moderator: moderators

subsonic does not start

Postby jochene » Fri Oct 12, 2018 7:39 am

Hello,
I've been running on openSUSE 42.3 subsonic without any problems so far. After my conversion to openSuse 15.0, I can no longer get subsonic running.

openSuse 15.0
tomcat 9.0.10
openjdk 10.0.2.0

Have already tried tomcat 8 and 9, each with openjdk 8, 9, 10, 11 and 12, always with the same result. The tomcat works, subsonic.war is unpacked but can not start.

What could it be?

Thank you
jochene
 
Posts: 4
Joined: Fri Oct 12, 2018 7:28 am

Re: subsonic does not start

Postby jochene » Sat Oct 13, 2018 12:30 pm

Hello,
the only error message I can find is:

org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal One or more listeners failed to start. Full details will be found in the appropriate container log file

Thank you
jochene
 
Posts: 4
Joined: Fri Oct 12, 2018 7:28 am

Re: subsonic does not start

Postby jochene » Sun Oct 14, 2018 12:02 pm

Hello,
have just readjusted the whole thing on a VM openSUSE 42.3. There the subsonic.war works without problems. On the new openSuse 15.0 I just can not get it with the .war file.
Does nobody really have an idea?

Thank you
jochene
 
Posts: 4
Joined: Fri Oct 12, 2018 7:28 am

Re: subsonic does not start

Postby jochene » Thu Oct 25, 2018 1:17 pm

Hello,
I could solve the problem.
Subsonic works again without problems.

Many Thanks
jochene
 
Posts: 4
Joined: Fri Oct 12, 2018 7:28 am


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests