The latest "Folder Not Found" Question...

Need help? Post your questions here.

Moderator: moderators

The latest "Folder Not Found" Question...

Postby spdorsey » Sat Jan 02, 2021 4:43 pm

Windows 10 Home, dedicated Subsonic/Plex server. Icon in tray is green, I can reach the server interface on my internal network using a browser.

My system is logged in using a regular user with admin access. Not one of those new "Microsoft" accounts. I had originally set up the machine with a "Microsoft" account, and I hate the idea of that, so I made a second user as a regular Windows 10 user account (admin). I now auto-login as that user and autostart Subsonic on login.

My media is saved on a Synology NAS on my gigabit local network. File path: "X:\music".

I have set up the Subsonic service (under "Services" panel) to log in using the same user credentials that I use to log into the account.

My media folder file path - the same one I can use to navigate directly to the mapped network drive - is not working. I get the "Folder not found" error.

Ideas? I'm not sure what to try next. Thanks very much.
spdorsey
 
Posts: 15
Joined: Fri May 15, 2015 2:14 pm

Re: The latest "Folder Not Found" Question...

Postby alphawave7 » Sun Jan 03, 2021 2:00 am

Maybe a permissions issue? Try this, towards the bottom:
viewtopic.php?f=2&p=75871#p75871
alphawave7
 
Posts: 1042
Joined: Thu Feb 11, 2010 9:54 am

Re: The latest "Folder Not Found" Question...

Postby grant420 » Wed Feb 03, 2021 11:57 pm

I'm facing similar issue. I think a Windows 10 update broke Subsonic :(
grant420
 
Posts: 49
Joined: Fri Apr 08, 2011 8:07 pm


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests