New albums not being added.

Need help? Post your questions here.

Moderator: moderators

New albums not being added.

Postby Akegata » Fri Apr 23, 2021 10:25 am

Since about a week ago, new albums don't show up in my subsonic installation anymore.
It was working fine before, and has in fact worked fine for almost ten years.

Manually triggering the media folder scan doesn't work, neither does removing and re-adding the folder. I have also tried creating a new folder and moved all the music to that folder, which doesn't work either.
Any ideas for what I can try to troubleshoot this?
Akegata
 
Posts: 13
Joined: Tue May 22, 2012 8:04 am

Re: New albums not being added.

Postby G8DHE » Fri Apr 23, 2021 10:56 am

Might be worth re-installing the code, rather than the database.
Geoff G8DHE
Version 6.0 Beta 2
G8DHE
 
Posts: 107
Joined: Sun Nov 04, 2012 4:56 pm

Re: New albums not being added.

Postby Akegata » Sat May 15, 2021 10:34 pm

Sorry for the late reply, I didn't get a notification about a reply.

Anyway, I've since tried reinstalling subsonic (by removing and reinstalling the RPM, this is running on a CentOS machine) and even downgrading to an earlier version, but the problem is the same.
I also tried installing madsonic, where the problem doesn't exist. Not sure what conclusion to draw from that, but I guess the folders aren't messed up somehow at least.
Akegata
 
Posts: 13
Joined: Tue May 22, 2012 8:04 am


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests