SubWiji - Update FIX

Windows Subsonic Client (WPF)

Moderator: moderators

SubWiji - Update FIX

Postby paulodell » Sat Apr 06, 2013 4:59 pm

paulodell wrote:Also make sure subsonic has the transcoder setup as per the main SubWiji thread (it's also in my signature below)
SubWiji is an MP3 player only so all subsonic music must be transcoded to MP3.
Thanks
Paul

Which version are you using?
Also they need some id3 data as SubWiji only picks up folders when they are set as albums.
Thanks
Paul
SubWiji http://tinyurl.com/7sxwbfv Install http://subwiji.paulodell.co.uk
Transcode Step1 "ffmpeg -f mp3 -i %s -ab %bk -v 0 -f mp3 -"
Tremor Games http://www.tremorgames.com/?ref=59174
User avatar
paulodell
 
Posts: 294
Joined: Fri Jul 29, 2011 11:28 am
Location: UK

Re: SubWiji - Update FIX

Postby Megamorf » Sat Apr 06, 2013 5:05 pm

Subsonic Version: 4.7 (build 3105) – September 11, 2012

paulodell wrote:Which version are you using?
Also they need some id3 data as SubWiji only picks up folders when they are set as albums.
Thanks
Paul


Ah I guess that explains it. The songs are downloaded from soundcloud and the only attribute that identifies them is their name. They don't have any meta data.
Last edited by Megamorf on Sat Apr 06, 2013 5:09 pm, edited 1 time in total.
Megamorf
 
Posts: 18
Joined: Sun Aug 07, 2011 11:51 am

SubWiji - Update FIX

Postby paulodell » Sat Apr 06, 2013 5:07 pm

Megamorf wrote:Subsonic Version: 4.7 (build 3105) – September 11, 2012

paulodell wrote:Which version are you using?
Also they need some id3 data as SubWiji only picks up folders when they are set as albums.
Thanks
Paul


Ah I guess that explains it. The songs are downloaded from soundcloud and the only attribute that identifies them is their name. They don't have and meta data.

Yes subsonic changed so that it reads id3 data from its database and SubWiji uses that, if you set some data on the original file it should work for you.
Thanks
Paul
SubWiji http://tinyurl.com/7sxwbfv Install http://subwiji.paulodell.co.uk
Transcode Step1 "ffmpeg -f mp3 -i %s -ab %bk -v 0 -f mp3 -"
Tremor Games http://www.tremorgames.com/?ref=59174
User avatar
paulodell
 
Posts: 294
Joined: Fri Jul 29, 2011 11:28 am
Location: UK

Re: SubWiji - Update FIX

Postby amhairghin » Mon Apr 15, 2013 4:06 pm

I have an error:

Subsonic Server Error (10)
Required parameter is missing

And don't work... You know this error? I'm using the last version of Subsonic. (If you need access to my server i provide you an user).
amhairghin
 
Posts: 32
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:26 pm

SubWiji - Update FIX

Postby paulodell » Mon Apr 15, 2013 7:49 pm

amhairghin wrote:I have an error:

Subsonic Server Error (10)
Required parameter is missing

And don't work... You know this error? I'm using the last version of Subsonic. (If you need access to my server i provide you an user).

Are you using the standard subsonic? Any mods like music cabinet?
If you can pm me a login I can take a look tomorrow morning for you.
Also have you donated to subsonic site to get the remote access?
Cheers
Paul
SubWiji http://tinyurl.com/7sxwbfv Install http://subwiji.paulodell.co.uk
Transcode Step1 "ffmpeg -f mp3 -i %s -ab %bk -v 0 -f mp3 -"
Tremor Games http://www.tremorgames.com/?ref=59174
User avatar
paulodell
 
Posts: 294
Joined: Fri Jul 29, 2011 11:28 am
Location: UK

SubWiji - Update FIX

Postby paulodell » Mon Apr 15, 2013 7:57 pm

amhairghin wrote:I have an error:

Subsonic Server Error (10)
Required parameter is missing

And don't work... You know this error? I'm using the last version of Subsonic. (If you need access to my server i provide you an user).

Also if you are using a custom port or https be sure to include https and the port in the server field.
Thanks
Paul
SubWiji http://tinyurl.com/7sxwbfv Install http://subwiji.paulodell.co.uk
Transcode Step1 "ffmpeg -f mp3 -i %s -ab %bk -v 0 -f mp3 -"
Tremor Games http://www.tremorgames.com/?ref=59174
User avatar
paulodell
 
Posts: 294
Joined: Fri Jul 29, 2011 11:28 am
Location: UK

Re: SubWiji - Update FIX

Postby amhairghin » Wed Apr 17, 2013 9:03 am

paulodell wrote:Also if you are using a custom port or https be sure to include https and the port in the server field.
Thanks
Paul


I send you a PM with an user to test ;)

Greetings!
amhairghin
 
Posts: 32
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:26 pm

Re: SubWiji - Update FIX

Postby paulodell » Wed Apr 17, 2013 9:30 am

amhairghin wrote:
paulodell wrote:Also if you are using a custom port or https be sure to include https and the port in the server field.
Thanks
Paul


I send you a PM with an user to test ;)

Greetings!

Hi,
I found the bug and i think ive squashed it so now you can use https AND subsonic.org addresses :)

Please update to the new SubWiji version (Version: 1.5.5.30) it should then work for you.
http://www.paulodell.co.uk/subwiji/SubWiji.htm

Thanks

Paul
SubWiji http://tinyurl.com/7sxwbfv Install http://subwiji.paulodell.co.uk
Transcode Step1 "ffmpeg -f mp3 -i %s -ab %bk -v 0 -f mp3 -"
Tremor Games http://www.tremorgames.com/?ref=59174
User avatar
paulodell
 
Posts: 294
Joined: Fri Jul 29, 2011 11:28 am
Location: UK

Re: SubWiji - Update FIX

Postby amhairghin » Wed Apr 17, 2013 9:43 am

paulodell wrote:Hi,
I found the bug and i think ive squashed it so now you can use https AND subsonic.org addresses :)

Please update to the new SubWiji version (Version: 1.5.5.30) it should then work for you.
http://www.paulodell.co.uk/subwiji/SubWiji.htm

Thanks

Paul


Hi Paul,

There is a problem with the hash:
Se detectaron los siguientes errores durante esta operación.
* [17/04/2013 11:38:49] System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (HashValidation)
- El archivo NAudio.dll tiene un hash calculado distinto al especificado en el manifiesto.

I translate you:
Problems detected in the operation.
* [17/04/2013 11:38:49] System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (HashValidation)
The file NAudio.dll have a different hash that manifest file. ;)

Thanks!
amhairghin
 
Posts: 32
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:26 pm

Re: SubWiji - Update FIX

Postby paulodell » Wed Apr 17, 2013 10:19 am

amhairghin wrote:
paulodell wrote:Hi,
I found the bug and i think ive squashed it so now you can use https AND subsonic.org addresses :)

Please update to the new SubWiji version (Version: 1.5.5.30) it should then work for you.
http://www.paulodell.co.uk/subwiji/SubWiji.htm

Thanks

Paul


Hi Paul,

There is a problem with the hash:
Se detectaron los siguientes errores durante esta operación.
* [17/04/2013 11:38:49] System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (HashValidation)
- El archivo NAudio.dll tiene un hash calculado distinto al especificado en el manifiesto.

I translate you:
Problems detected in the operation.
* [17/04/2013 11:38:49] System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (HashValidation)
The file NAudio.dll have a different hash that manifest file. ;)

Thanks!

Hi,
Sorry about that can you try it now, please click the launch text from this page www.paulodell.co.uk
Please let me know if it works..
Thanks

Paul
SubWiji http://tinyurl.com/7sxwbfv Install http://subwiji.paulodell.co.uk
Transcode Step1 "ffmpeg -f mp3 -i %s -ab %bk -v 0 -f mp3 -"
Tremor Games http://www.tremorgames.com/?ref=59174
User avatar
paulodell
 
Posts: 294
Joined: Fri Jul 29, 2011 11:28 am
Location: UK

Re: SubWiji - Update FIX

Postby amhairghin » Wed Apr 17, 2013 8:46 pm

paulodell wrote:Hi,
Sorry about that can you try it now, please click the launch text from this page http://www.paulodell.co.uk
Please let me know if it works..
Thanks

Paul


Hi Paul,

I'll test tomorrow and I'll give feedback to you.

Greetings!!
amhairghin
 
Posts: 32
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:26 pm

Re: SubWiji - Update FIX

Postby amhairghin » Thu Apr 18, 2013 7:52 am

paulodell wrote:Hi,
Sorry about that can you try it now, please click the launch text from this page http://www.paulodell.co.uk
Please let me know if it works..
Thanks

Paul


Hi Paul,

I'm testing now and i have the same error... Do you update the manifest file?

Greetings.
amhairghin
 
Posts: 32
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:26 pm

SubWiji - Update FIX

Postby paulodell » Thu Apr 18, 2013 9:33 am

amhairghin wrote:
paulodell wrote:Hi,
Sorry about that can you try it now, please click the launch text from this page http://www.paulodell.co.uk
Please let me know if it works..
Thanks

Paul


Hi Paul,

I'm testing now and i have the same error... Do you update the manifest file?

Greetings.

Hi,
Can you go to http://www.paulodell.co.uk and try and press launch for me? Does this do the same?
When I release a version it sometimes goes bad, do you get this issue when you update just by opening the app also?
Thank
Paul
SubWiji http://tinyurl.com/7sxwbfv Install http://subwiji.paulodell.co.uk
Transcode Step1 "ffmpeg -f mp3 -i %s -ab %bk -v 0 -f mp3 -"
Tremor Games http://www.tremorgames.com/?ref=59174
User avatar
paulodell
 
Posts: 294
Joined: Fri Jul 29, 2011 11:28 am
Location: UK

Re: SubWiji - Update FIX

Postby amhairghin » Thu Apr 18, 2013 9:45 am

paulodell wrote:Hi,
Can you go to http://www.paulodell.co.uk and try and press launch for me? Does this do the same?
When I release a version it sometimes goes bad, do you get this issue when you update just by opening the app also?
Thank
Paul


Yeah!! Now works fine!! ;)
Many thanks!!!! :)
amhairghin
 
Posts: 32
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:26 pm

Re: SubWiji - Update FIX

Postby paulodell » Thu Apr 18, 2013 9:50 am

amhairghin wrote:
paulodell wrote:Hi,
Can you go to http://www.paulodell.co.uk and try and press launch for me? Does this do the same?
When I release a version it sometimes goes bad, do you get this issue when you update just by opening the app also?
Thank
Paul


Yeah!! Now works fine!! ;)
Many thanks!!!! :)

No problem, when that happens i have to do a re-build so you have to force it to update to that version

Thanks
Paul
SubWiji http://tinyurl.com/7sxwbfv Install http://subwiji.paulodell.co.uk
Transcode Step1 "ffmpeg -f mp3 -i %s -ab %bk -v 0 -f mp3 -"
Tremor Games http://www.tremorgames.com/?ref=59174
User avatar
paulodell
 
Posts: 294
Joined: Fri Jul 29, 2011 11:28 am
Location: UK

Previous

Return to SubWiji

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests